Case Study

Haworth Health Pavilion

We partner with customers, dealers, and influencers to create spaces that result in effective people and efficient real estate. Organic Workspace is our perspective of space design built on research and knowledge. It’s also our process for creating spaces with our partners for our clients’ organizations—environments that align people and space for optimal performance.

Location

Holland, MI, USA

Design Firm

Haworth Workplace Design Team

The Health Pavilion at our global headquarters is designed to put people at the center. Watch our video above to see how we rebuilt the space from top to bottom to incorporate our research findings, reflect a greater emphasis on caregiver teamwork, and address well-being, health, and safety concerns for patients and staff members.

The Pavilion includes waiting areas, patient exam and treatment rooms, and care provider spaces. See new ways to create connection and respite for staff, plan spaces with more flexibility, and incorporate durable solutions that stand up to the rigors of healthcare environments.

Download Full Case Study

Featured Products

Accessories Storage Seating Tables Architectural Interiors

Bola Disc

Pablo Designs

BuzziMirage

BuzziSpace

Contour

Pablo Designs

Superlight

Pablo Designs

Beside Storage Pantry

Haworth

Compose Storage

Haworth

Atwell Seating/Tandem

Haworth Health

BuzziPuzzle

BuzziSpace

Danbury Sleeper

Haworth

Exam Stool

Haworth Health

Cultivate

Haworth

Hop Height-Adjustable Tables

Haworth

Jive

Haworth

Overbed Table

Haworth Health

Patterns Architectural

Haworth